szabadidősport

2019.03.28. 11:55

Jubileumi futófesztivál a Vásárhelyi iskolában

Március 30-án, szombaton rendezik a jubileumi, 25. Vásárhelyi Családi Futófesztivált a Petőfivárosban található Vásárhelyi Pál Általános és Alapfokú Művészeti Iskola környékén, a városrész utcáin.

Borbély Károly

A rendezők szeretettel várnak minden sportolni vágyó családot és sportot szerető embert, aki szívesen részt vesz ezen a színvonalas eseményen. Nevezni a helyszínen, az iskola épületében lehet reggel 8 órától.

A felnőttek 21, 10, 5 és 2,5 kilométeres távokra nevezhetnek, míg a gyerekek a 600 és az 1200 méteres távok közül választhatnak.

A szombati futófesztivál 10 órakor a 21 kilométert választók rajtjával kezdődik, majd a korosztályos gyermekfutamokkal folytatódik, zárásként pedig a 4x1200 méteres váltófutást rendezik meg.

Nevezésnél ajándék pólóval, csokoládéval, üdítővel kedveskednek a résztvevőknek, míg az eredményhirdetésnél érmet, kupát és ajándékcsomagot kapnak a legjobbak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában