Labdarúgás

2018.04.15. 10:13

Sorozatban harmadszor győzött a Kiskunhalas

A megyei első osztályú labdarúgó bajnokságban Kiskunhalason a mérkőzés esélyesének számító hazai gárda ha nehezen is, de legyőzte a tavasszal biztatóan szereplő Hartát.

Vincze Miklós

Nem csak hazaiak látogattak ki a mérkőzésre, komoly hartai szurkolótábor is biztatta a kedvenceit szombaton délután a Bundzsák Dezső Sportközpontban.

A mérkőzés kemény, helyenként durva faultokkal tarkított összecsapást hozott. A vendégek elsősorban a játék széttördelésére törekedtek, az első játékrészben sikerrel is jártak, 0–0-val vonultak pihenőre a csapatok.

Az alapfelállás a szünet után sem változott. Egyre inkább az volt a nézők benyomása, hogy egy gól alighanem el is dönti a három pont sorsát. Így is történt. A 64. percben Dordevic talált be a vendégek hálójába, és Sümegi József fiainak erre már nem volt válasza.

FADDIKORR–Kiskunhalasi FC–Harta SE 1–0 (0–0)

Kiskunhalas, 200 néző, vezette: Allaga (Nasz, Topálszki)

Kiskunhalas: Borka – Dordevic, Nna Nna Edouard (Döbrentei 86.), Gillich, Amariutei, Mihalkó (Brindza 68.), Barta (Simtchatcha 57.), Ács, Tandari, Peic, Csáki. Edző: Marinko Stetakovic

GÓL: Dordevic 64. perc

Sárga lap: Tandari 66., Nna Nna Edouard 79., Csáki 84., illetve Kovács Zs. 35., Mikóczi 55., Grecu 78., Vincze 90. perc

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában