Labdarúgás

2018.04.09. 13:07

Közelít a dobogóhoz a KHTK

Elhozta a pontokat Soltvadkertről a Kiskunhalas, otthon tartotta a Félegyháza. Helytállt a Kiskőrös a Kecskemét ellen, magabiztosan győzött otthon a Jánoshalma. Nem született gól Bácsalmáson, újra megszerezte a három pontot a Harta.

Marsa Leventének (9-essel) nem sikerült túljárnia Eifert eszén a Kiskunfélegyháza-Kecel mérkőzésen Fotó: Bús Csaba

Soltvadkerti TE–FADDIKORR-Kiskunhalasi FC 0–1 (0–1)

Soltvadkert, 150 néző, vezette: Katona (Kiss A., Márkus)

Soltvadkert: Frittmann – Bereczki (Szarka 46.), Radics, Szamosi (Frei 72.), Font (Pekker 58.), Márki, Vargacz, Szalai, Torma, Csupity, Erdélyi (Varga B. 46.) Edző: Ugrai Imre

Kiskunhalas: Borka – Dordeic, Nna Nna Edouard, Gililch (Döbrentei 77.), Amariutei, Mihalkó (Tóth Zs. 89.), Barta (Grácz L. 82.), Ács, Tandari, Peic, Csáki. Edző: Marinko Stetakovic

Gól: Amariutei 38. perc

Sárga lap: Szalai 85., illetve Mihalkó 82. perc

Ugrai Imre: – Nagyon szomorú vagyok a vereség miatt. Az első félidőben mind a két csapat pontatlanul játszott. A mérkőzés folyamán a kiskunhalasiaknak helyzetük sem volt, egy bedobásból ajándékoztunk nekik egyet, amit gólra váltottak. A második játékrészben szinte egykapuztunk, akartak a srácok, de lehet, hogy ez már átment görcsösségbe. Amit kialakítottunk helyzeteket, azokat kihagytuk. Nem érdemeltünk vereséget, de sajnos ilyen a futball.

Marinkó Stetakovic: – Az első félidőben mi támadtunk többet, a vadkertiek védekezésre rendezkedtek be, és kontratámadásokra építkeztek. Szerencsére sikerült gólt szereznünk. A második félidőben a hazaiak átvették a játék irányítását, volt egy százszázalékos helyzetük, amit nem használtak ki. Gyorsan el kell felejteni ezt a mérkőzést, mert egyik csapat sem nyújtotta azt a játékot, amit tud. Egy gól döntötte el a mérkőzést.

Kiskunfélegyházi HTK–Kecel FC 2–0 (2–0)

Kiskunfélegyháza, 150 ­néző, vezette: Hagymási (Katona­, Tóth I.)

KHTK: Oroszi – Huszka, Magony, Kadosa (Zs. Juhász 77.), Koncz Zs., Valkai, Marsa (Lőrincz 58.), Koncz M. (Ábel 85.), Szabó A. (Nagy V. 53.), Tóth I. István, Vojtovics. Játékos-edző: Koncz Zsolt

Kecel: Eifert – Nagy G., ­Vata (Herczeg G. 78.), Urlauber (Doszpod 58.), Kerezsi (Papp 74.), Sendula P., Varga, Bajnok (Vágó 80.), Sendula J., Herczeg P., Gazsi (Herczeg R. 67.) Edző: Kis Péter

Gól: Szabó A. 13., Huszka 29. perc. Ifi: 6–1

Koncz Zsolt, a Kiskunfélegyháza játékos-edzője: – Jól kezdtük a meccset, gyorsan meg tudtuk szerezni a vezetést, majd megduplázni, onnantól viszont egy kissé szétesett a játékunk, sok hibával játszottunk. A nehéz talajjal is meg kellett küzdeni. Tudunk mi ennél sokkal jobban is játszani, de a legfontosabb ma az volt, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot, és ezt sikerült elérni. Tavasszal négy mérkőzésen még csak egy gólt kaptunk, vagyis a védelmünk stabilizálódott az őszhöz képest. Az eredmény azt igazolja, hogy masszív csapattá kezdünk válni.

Kis Péter, a Kecel edzője: – Érzésem szerint a tavaszi öt mérkőzésen most játszottunk a legjobban. Megvolt az akarat, a jó játék is, sajnálom, hogy bekaptunk két elkerülhető gólt, és hogy a helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani. Gratulálok a Félegyházának, jól játszottak.

Kiskőrös LC–Kecskeméti LC 0–2 (0–1)

Kiskőrös, 300 néző, vezette: Kócsó (Bartucz, Böszörményi)

Kiskőrös: Ámann – Nagy A., Kanyaró (Füleki 75.), Katona, Molnár, Madácsi, Amin Shahzad, Agócs, Mokrickij (Makó 80.), Rimár (Somlyai 65.), Kovács J. Edző: Biácsi Gábor­.

KLC: Mészáros – Farkas, Nádudvari (Vladul 65.), Balog, Salami, Urbán, Maczelka (Tóth R. 80.), Selyem (S. Juhász 80.), Szabó D., Terbe, Rozsi­. Edző: Szabó Tibor

Gól: Balog 40., Farkas 70. perc

Sárga lap: Molnár 64. perc Ifi: 2–0

Biácsi Gábor: – ­Gratulálok a jövendő bajnoknak, és gratulálok a saját fiainknak is, mert kitűnően játszottak. Az ellenfél nem tudott helyzeteket kialakítani. A két gólt pontrúgásból kaptuk, ugyanúgy, mint korábban három alkalommal a Kecskemét elleni mérkőzéseken.

Szabó Tibor: – Küzdelmes mérkőzésen magabiztos győzelmet arattunk. A pálya minősége miatt nem született több gól.

Marsa Leventének (9-essel) nem sikerült túljárnia Eifert eszén a Kiskunfélegyháza-Kecel mérkőzésen Fotó: Bús Csaba

Harta SE–Akasztó FC 3–1 (0–1)

Harta, 300 néző, vezette: Baráth (Fülöp, Friebert).

Harta: Hauschen – Lajos, Molnár, Dorogi, Kirchner (Vincze 74.), Mikóczi, Varga, Grecu, Kovács Z. (Lázár 86.), Péter, Kovács Zs (Széhn 89.). Edző: Sümegi József

Akasztó: Borsik – Bánszki (Nagy F. 72.), Tratter, Megyes, Szabó Zs., Lázár, Juhász, Biber J., Gyenizse (Bende 46.), Podmaniczki Fésüs 10.), Biber T. (Márkus 62.). Edző: Szrenkó István.

Gól: Kovács Z 61-, Varga 63., Kovács Zs.. 85., illetve Megyes 30.

Sárga lap: Molnár 14., ­Grecu 43., Lajos 50., illetve Gyenizse 2., Juhász 42., Podmaniczki 43., Bánszki 53. Ifi: 2–1

Sümegi József: – A látottak alapján úgy vélem megérdemelt a győzelmünk. Az első­ félidőben gyengén játszottunk, talán még hatott a kalocsai győzelem mámora, de a szünetben rendeztük a sorainkat. A második félidőben egyértelműen a vendégek fölé kerekedtünk, ami gólokban is megmutatkozott.

Judák László, az Akasztó technikai vezetője: – Szerettük volna elhalasztani ezt az összecsapást, de a hartaiak ebbe nem mentek bele, így ifikapussal álltunk ki. Hozzáteszem, nem emiatt kaptunk ki. Az első félidőben akadt egy olyan ítélet, amikor szerintünk az utolsóként szabálytalankodó hazai játékosnak piros lap járt volna. Az első játékrészben nagyjából rendben voltunk, de a második 45 perce elfáradtunk.

Bácsalmási PVSE–Kalocsai FC 0–0)

Bácsalmás, 250 néző, vezette: Bosnyák (Ártim, Geleta)

Bácsalmás: Eckert – Princz, Nyúl (Nincsevics 71.), Baladin, Turi (Posa 82.), Hernády, Snyehola (Ikotic 46.), Rudics, Schneider, Illés, Szádeczky. Edző: Vanó Sándor.

Kalocsa: Hegedűs – Vass (Mátyás 73.), Zorván, Kollár, Dostyicza (Pandúr 89.), Follárdt (Rácz 82.), Kiss D., ­Szabó V., Salacz, Busa, Rábóczki. Edző: Kohány Balázs

Sárga lap: Nyúl 64., ­Hernády 85., Schneider 87., illetve Vass 24., Dostyicza 79. Ifi: 3–2

Vanó Sándor: – Igazán magas szintű játékról nem beszélhetünk, mindkét csapat óvatos volt, ez akár a múlt héten történtek, akár a kissé rögös pálya miatt is lehetett. Egy kicsit fájlalom, de reális döntetlen született. Az első félidőben nekünk volt egy százszázalékos helyzetünk, amikor bravúrral védett az ellenfél kapusa, a Kalocsa pedig a játék végén hagyott ki helyzetet. Volt egy lesgólunk, meg két, három helyzet, amivel talán lehetett volna mit kezdeni, de ezt kell elfogadni. Mind a két csapatnak volt lehetősége eldönteni a meccset, erre a 90 perc most nem volt elég. Talán ha egy kicsit nagyobb elánnal játszunk.

Kohány Balázs: – Mivel a Vuits testvérek mellett Nasz Balázst is nélkülözni kényszerültem, így meglehetősen fiatal csapattal álltunk ki. Az átlagéletkor huszonegy év volt, de a fiatalok szépen helytálltak. A Harta elleni zakó után a gárda megkapta a fejmosást, így most a hozzáállásukra egy szavam sem lehet. Bár igazságos döntetlen született, mégis kicsit keserű lehet a szánk íze, hiszen a 85. percben volt egy meccslabdánk, amit Follárdt elhibázott. De az egy pont ­miatt nem elégedetlenkedhetünk.

Jánoshalmi FC–Kunszállás SE 6–0 (3–0)

Jánoshalma, 300 néző, vezette: Holczimmer (Berger, Apró)

Jánoshalma: Urlauber – Suknovic (Kiss B. 56.), Balázs, Gáspár (Farkas 56.), Stojanovic M. (Nagy D. 68.), Jesic, Kisa (Jeszenszky 51.), Andelic, Farkas, Stojanovic V., Maravic (Körmöczi 80.). Edző: Florin Nenad.

Kunszállás: Hajnal – Kádár (Kertész G. 46.), Polyák, Vincze, Hatvani, Kertész Á., Kullai, Jókai, Kövecs, ­Kürtösi, Jusztin. Játékos-edző: Kertész Gábor.

Gól: Maravic 10., ­Kisa 11., 43., 51., Andelic 61., ­Jeszenszky 89. perc

Sárga lap: Nagy D. 79., illetve Polyák 80.

Florin Nenad: – Rendkívül komolyan készültünk erre a mérkőzésre, mivel tudtuk, hogy a Kunszállás nagyon jól tud küzdeni. Az első gólunk után véleményem szerint már nem volt kérdéses a győzelem, lényegében egy kapura játszottunk.

Kertész Gábor: – Sajnos meglehetősen foghíjas kerettel érkeztünk a jánoshalmi katlanba. Az eredményt egy kicsit túlzónak érzem, annak ellenére is, hogy – sérülés miatt­ – tíz fővel fejeztük be a mérkőzést. Az ellenfél megérdemelten nyert.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában