kézilabda

2018.03.03. 10:30

Jó állapotban utazik a KNKSE, és mindent megtesz a győzelemért

Fehérvári főpróbával készül a Csaba, a Vasas és az MTK ellen a Kecskeméti NKSE. A hazaiak minden­képp győzni szeretnének, hogy véget vessenek a rossz ­szériájuknak.

Borbély Károly

Fotó: Bús Csaba

Az Alba Fehérvár otthonában vendégeskedik ma este a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE női NB I.-es csapata.

– A szezon kezdete óta arról beszélek, hogy nekünk a mini bajnokságot kell megnyernünk – mondta Marosán György. A KNKSE vezetőedzője arra utalt, hogy a kiesés elleni harcban kell felülkerekedniük az MTK-val, a Békéscsabával és a Vasassal szemben. A nagy csaták március 28-tól várnak a hírös városiakra, akkor utaznak Békéscsabára, majd a Vasast fogadják (április 7.), az angyalföldiek elleni ütközet után pedig az MTK vendégei lesznek (április 14.).

– Ennek a három mérkőzésnek az egyik főpróbája lesz a fehérvári találkozó. Nem mi vagyunk a meccs esélyesei, de jó állapotban utazunk és mindent megteszünk a győzelemért – nyilatkozta csapata közösségi oldalán Marosán György a 17 órakor kezdődő mérkőzés kapcsán.

Deáki Dóra, a kecskeméti együttes balátlövője ugyanott elmondta, hogy szeretnének meglepetést okozni Fehérvárott. Kiadják a maximumot magukból, aztán majd kiderül, hogy ez mire lesz elegendő.

– Mindenképpen győzelmet várok, más eredményt el sem tudok képzelni – közölte klubja honlapján Deli Rita, a hazaiak vezetőedzője. – Mi vagyunk az esélyesek, amit érvényre is kell juttatnunk. Vissza kell szereznünk a megtépázott önbizalmunkat, ugyanis az utóbbi fordulók nem úgy sikerültek számunkra, ahogy azt terveztük. A szombati meccsen véget kell vetnünk a rossz szériának. A KNKSE hajtós csapat, gyors játékra képesek, ettől függetlenül végig nekünk kell dominálnunk a találkozón, rájuk kell erőltetnünk akaratunkat. Stabilan kell védekeznünk, akcióinkat pedig pontosan befejeznünk.

Deáki Dóra, a KNKSE balátlövője azt szeretné, ha meglepetést okoznának Fehérvárott Fotós: Bús Csaba

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában