labdarúgás

2018.03.31. 08:40

Derbit vívnak Kelebián

Délen Érsek­csanádra utazik az éllovas ­Géderlak. A vendégek szempontjából ez kötelező győzelemnek számít. Ennek ellenére Salamon Miklóséknak nem lesz könnyű dolguk, de bizonyára nem akarnak botlani.

Vincze Miklós

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Tóth Zsolt

A második helyezett Sükösd szabadnapos, rápihenhet a ­jövő heti, Dusnok elleni rangadóra. A Borota szeretné megőrizni a harmadik helyét, ehhez nyernie kell Mélykúton, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak. A Dusnok győzelemmel hangolna a Sükösd elleni rangadóra, a Hercegszántó vendéglátójaként óriási csalódást jelentene a számukra, ha nem gyűjtenék be a három pontot. Esélyese a Kelebia–Tompa szomszédvári rangadónak a hazai gárda. Északon a listavezető Kerekegyházának Kecskeméten, a Hírös-Ép ellenében kellene pótolnia a múlt héten elhullajtott pontokat, nem lesz egyszerű. A csoport rangadója a Tiszakécske II.–Szabadszállás párosítás. A Kécske egyre félelmetesebb formát mutat, a Szállás viszont nem veszíthet el több pontot, ha a céljait teljesíteni akarja. Hazai pályán csakis a győzelem az elfogadható eredmény a Pálmonostora és a KHTK számára.

A majsai Boros Tibor és csapata ezen a hétvégén favorit a Jakabszállás ellen Forrás: Petőfi Népe | Fotós: Tóth Zsolt

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában