labdarúgás

2018.02.13. 21:08

Bácsalmás–Szeremle döntő lesz a Bácska Kupán

Az elmúlt hétvégén egy kivételével az összes csoportmérkőzést lejátszották a DOG PET Bt. Bácska Kupán. A Szeremle már korábban biztosította a helyét a döntőben, a szombati Bácsalmás-Érsekcsanád találkozót követően az is eldőlt, hogy a megyei első osztályú Almás lesz az ellenfele.

Vincze Miklós

Február 08, csütörtök:

Nemesnádudvar–Bajaszentistván 2–0 (1–0)

Gólszerzők: Melcher, Keresturi

Február 10., szombat:

Bajaszentistván–Felsőszentiván 3–0

A Felsőszentiván nem tudott kiállni, így a három pontot 3–0-ás gólkülönbséggel a Bajaszentistván kapta.

Érsekcsanád–Bácsalmás 1–5 (0–1)

Érsekcsanád: Szabó – Neszvecskó, Notovnik B., Szöllő, Taba Z., Töttös (Grancsa), Taba P., Novotni F., Mucsi, Kiss Z. (Büte), Mityók (Újvári). Edző: Vörös Dávid

Bácsalmás: Eckert – Schneider (Nyúl), Rudics, Princz, Jenei (Baladin), Túri (Sőreg), illés, Nébl, Hernády, Szádeczky, Snyehola (Nincsevics). Edző: Vanó Sándor

Gólszerzők: Mucsi illetve Jenei 2, Sőreg, Illés, Hernády.

Vanó Sándor: – A mérkőzés összképe alapján látszott, hogy komoly terhelés alatt vagyunk, ez azonban nem menti föl az alól a csapatot, hogy az első félidőben kétszer, háromszor álltunk a kapussal szemben, mégsem tudtuk eredményesen befejezni az támadásainkat. Abban az időszakban több labdát eladtunk, mint a szomszédos sátorban, a hurkafesztiválon hurkát az árusok. A második félidővel már elégedett vagyok. Egy jól összeszedett Érsekcsanád játszott ellenünk, ám a második félidő végére elkészültek az erejükkel, akkor már futószalagon szállítottuk a helyzeteket. További sok sikert kívánok a Csanádnak, meggyőződésem, hogy jó úton járnak.

Vörös Dávid: – Sok volt a hiányzónk, hiszen vasárnap is volt meccsünk, így nagyon fiatal csapattal mentünk Bajára. A 60. percig, amíg 1–0 volt az állás, nagyszerűen helytálltunk, de utána az energiát tekintve elfogytunk. Sokkal jobb csapat nálunk a Bácsalmás, más szintet képvisel. Büszke voltam a sajátjaimra, jól mentek, tették a dolgukat, több olyan játékos szerepelt a csapatunkban, aki az első felnőtt meccsét játszotta, szépen megállták a helyüket.

Fotó: Pozsgai Ákos

Február 11., vasárnap:

Bajai LSE U19–HÍD SC 2–3 (2–1)

Az első Bácska Kupa értékét mutatja, hogy noha nem a csoportelsőségért folyt a mérkőzés, Evanics Zoltán fiataljai mindent elkövettek, hogy ne az utolsó helyen zárják a csoportot, az első félidőben még vezettek is, ám a második félidőben felülkerekedett a Híd SC.

Bácsborsód–Érsekcsanád 4-1 (2–1)

Kemény, feszült meccset játszott egymással a Borsód és a Csanád. Ezen a hétvégén a Csanád volt a csapatok közül a duplázó, ami nehéz feladatot jelentett Vörös Dávidnak, az Érsekcsanád edzőjének, így ezen a mérkőzésen is sok fiatallal állt ki. A 85. percig csak 2–1 volt a Borsód előnye, a végén tették magabiztossá a győzelmüket.

Gólszerzők: Vőneki, Gál, Nkubito, Jovica illetve Gergity.

Az A csoport mérkőzései ezzel lezárultak, a B csoportban még egy találkozó van hátra, a Bajai LSE U19 február 15-én, csütörtökön este hat órakor csap össze a Bácsborsóddal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában