Program

2023.10.21. 08:00

Nyitva lesznek a múzeumok október 23-án Kecskemét

Október 23-án, hétfőn a Kecskeméti Katona József Múzeum egyes tagintézményei, így a Cifrapalota kiállítóhely, a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely, a Népi Iparművészeti Gyűjtemény nyitva tartanak. A belépés ezen a napon ingyenes.

Sebestyén Hajnalka

Archív-felvétel

Fotó: Lizik-Varga Katalin

A Népi Iparművészeti Gyűjteményben megtekinthető a Pásztorhagyományok, pásztortársadalom, pásztor életmód a Kecskemét környéki és a kiskunsági pusztákon című időszaki tárlat, valamint az évekkel ezelőtt elhunyt Répás János szobrászművész alkotásait bemutató Fába faragott történelem című kiállítása. 

A Szórakaténuszban október 21-én, szombaton plusz program is várja az érdeklődőket. A 15 órakor kezdődő Mert játszani jó! – Játékos önismereti workshop a felnőtteknek szól. Az eseményen játékos módon ismerheti meg bárki önmagát. A foglalkozás nemcsak a játék és szórakozás jegyében zajlik, hanem számos jótékony hatást is hordoz magában, melyet interaktív játékok segítségével fedez fel és tapasztal meg minden résztvevő.

A Cifrapalotába látogatók pedig megtekinthetik többek között a Benczúr Gyula emlékkiállítást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!