Előadás

2023.02.23. 21:33

Fogyatékossággal élők is részesülhetnek a kecskeméti színházi élményből

Mostantól audionarrált és jelelt előadások is elérhetők a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban, így a mozgáskorlátozottak mellett a látás-, illetve hallássérültek is részesülhetnek színházélményben – tájékoztatott közleményében a színház.

Horváth Péter

Archív-felvétel

Fotó: Bús Csaba

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház a program segítségével a társadalmi felelősségvállalás jegyében hiánytalan művészi élményt és lehetőséget kínál biztosítani a fogyatékossággal élőknek. A lehetőség a Kulturális és Innovációs Minisztérium, valamint az EMET támogatásával valósul meg.

A színház legközelebbi akadálymentes előadása március 5-én, 15 órakor A miniszter félrelép lesz, mely audionarrált előadás. Március 19-én 15 órakor pedig a Tombol az erény jelelt előadása tekinthető meg.

A további előadásokról az adott havi műsor megjelenését követően tájékozódhatnak a nézők, a lehetőségekről a teátrum jegypénztáraiban lehet érdeklődni.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!