Kecskemét

2021.08.10. 21:00

Az idei fesztivál nyertes alkotásait is bemutatják a KAFF-on

A hét második felében is folytatódik a 15. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál programja. Az érdeklődők vasárnapig 30 ország 370 alkotását láthatják.

baon.hu

Péntek reggel a Hírös Agórában a kortárs kínai animáció legjobbjait nézheti meg a közönség, délben az Otthon moziban vetítik a Marona csodálatos kalandjai című belga versenyfilmet. Párhuzamosan három könyvbemutatót tartanak az Agórában. Előadást tart Takács Barnabás A mesterséges intelligencia és a film címmel, 18 órakor pedig az Otthon moziban a versenyprogramban vetítik Tomm Moore és Ross Stewart filmrendezők Wolfwalkers című, Oscar- és BAFTA-jelölt filmjét.

Szombaton az Otthon moziban A kuflik és az Akármit legújabb animáció, majd a Családi legendák című tévéfilm lesz látható. Mindkét vetítés után közönség találkozót tartanak. Este a Hírös Agórában mutatják be az idei fesztivál nyertes alkotásait, amelyeket vasárnap este az Otthon moziban is levetítenek.

A főtéren a fesztivál ideje alatt a Magyar népmesék sorozat epizódjait mutatják be LED-es kivetítőn. A fesztiválon való részvétel ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!