siker

2021.04.14. 19:09

Remekeltek az ifjú bajai zenészek

Újabb nemzetközi versenyeredmények születtek a közelmúltban a Bajai Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola növendékei jóvoltából, adta hírül a bajai zeneiskola.

Rab Rita

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az intézmény arról számolt be, hogy a Bécsben meghirdetett III. Wiener Klassiker Danubia Talents Nemzetközi Zenei Versenyen – amelyre zongorista és fuvolista növendékek készítettek videó­fel­vé­teleket – zongora négykezes kategóriában Czick Dalma és Major Vanessza második lett (felkészítő tanáraik: Hazs­linszkyné Jaross Adrienn, Kunosné Dankó Ilona). Ugyanebben a kategóriában Borszéki Zsombor és Marázi-Vuity Adél harmadik helyen végzett (felkészítő tanár: Ari-Bencses Anikó).

A zongoraszólósok mezőnyében Marázi-Vuity Adél a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott fel (felkészítő tanára: Ari-Bencses Anikó).

Fuvola kategóriában Bed­nárik Hanna második helyen végzett, az ő felkészítő tanára Horváth Katalin, míg a zongorakísérője Kunosné Dankó Ilona volt.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!