galériával

2020.11.07. 16:32

Foltvarrók találkoztak a Hírös Agórában

Kecskeméten sok éves hagyománya a foltvarró találkozónak a Hírös Agórában. A Napraforgó Foltvarró Kör Idén a rendkívüli helyzetre való tekintettel, kisebb létszámmal és ötvözve az online adta lehetőségekkel rendezte meg szombaton a nagy múltú találkozót.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: BUS CSABA

A foltvarró-találkozó és börze célja többek között az, hogy lehetőséget nyújtsanak a közös alkotásra az érdeklődők számára. Az online felületeknek köszönhetően idén mindazok számára is elérhetővé vált ez az élmény, akik nem tudtak személyesen részt venni a programon. Több videót is láthattak a különböző technikákról.

A Foltvarró Kiállítás egész héten megtekinthető volt a Hírös Agórában. A gyönyörű alkotásokról szintén készült videó, mely az intézmény honlapján, a mai naptól hirosagora.hu oldalon látható. A kiállítás teljes egészében bejárható, az egér segítségével 360 fokban nézhető meg. A kiállított tárgyakat egészen közelről lehet megszemlélni, akár körbe is forgatni, nagyítani.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában