bács-kiskun

2020.06.22. 19:38

Minden szolgáltatás elérhető már a könyvtárakban

Kecskeméten a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár és fiókkönyvtárai, valamint a megye 90 településén a szolgáltatóhelyei június 23-ától, keddtől a szokott nyitvatartási időben, immár teljes körű szolgáltatásokkal és sok új könyvvel várják az érdeklődőket.

Sebestyén Hajnalka

Újra fogad látogatókat a Katona József Könyvtár.

Forrás: Bús Csaba

Fotó: BUS CSABA

Az elmúlt héten már lehetőséget volt könyvtári tagság létesítésére, meghosszabbítására; a kölcsönözni kívánt dokumentumok személyes kiválasztására; tájékoztató szolgáltatás igénybevételére, keddtől pedig lehetőség lesz már helyben olvasásra, illetve számítógéphasználatra, nyomtatásra, fénymásolásra és könyvtári programokon való részvételre.

A járványhelyzettel kapcsolatos járványügyi védekezésre a továbbiakban is fokozott figyelemmel vannak az intézményekben, a könyvtárhasználók és a könyvtárban dolgozók érdekében egyaránt. Az általános szabályok betartása mellett szájmaszk viselete, kézfertőtlenítés és távolság megtartása kötelező.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!