Indul a szavazás!

2020.05.19. 19:36

Online tartja meg az Együtt a Művészetért Gálát a Kecskeméti Nemzeti

Idén egy rendhagyó Online gála keretében adja át a Kecskeméti Nemzeti Színház a 2019/2020-as évad legjobbjainak az elismeréseket.

Bajáki Zsanett

A jelen helyzetben nem tudja a teátrum a szponzorok segítségével támogatni a díjazottakat, de ahogy Cseke Péter igazgató fogalmazott: a lényeg: a dicsőség! A kecskeméti Oscar-gálaként emlegetett évadzáró esemény nem maradhat el, ezúttal online formában történik meg az évad ünnepélyes lezárása.

Az élőben közvetített gála, ahol az évad emlékezetes pillanataiból láthatnak majd részleteket a nézők, június 2-án, este 7-kor lesz elérhető a színház Facebook oldalán, Youtube csatornáján és a www.kecskemetinemzeti.hu oldalon.

Szavazni a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház 2019/2020-as évadának nagyszínházi, kamara- és stúdiószínházi bemutatóira, az azokban közreműködő művészekre, jelmez-és díszlettervezőkre lehet. Egy űrlapon egy személyt maximum két kategóriában lehet jelölni, valamint legalább öt kategóriában kell jelöltet megnevezni.

Szavazni 2020. május 28. éjfélig lehet, a színház honlapján.

A megszokott kategóriák mellett, a színház saját díjait is átadják az est folyamán, így a Latabár-díj és a Csizmadia-díj idei nyertesei is kiderülnek az online térben.

Ezek is érdekelhetik