Kecskemét

2019.02.15. 08:22

A Hírös Agóra a sorozat kiemelt vidéki helyszíne

A Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat alkalmából péntektől vasárnapig országszerte több száz kulturális központban és művelődési házban várják változatos programokkal az érdeklődőket. Kecskemét kiemelt vidéki helyszíne a kezdeményezésnek, február 16-án, szombaton, 11 órától kezdődnek a színes programok a Hírös Agóra Kulturális Központban.

Sebestyén Hajnalka

Novák Péter színész, zenész, rendező, a programsorozat védnöke hangsúlyozta: a közművelődésben dolgozók hétköznapi hősök, akik munkájukkal mindennap erősítik a helyi értékeket, helyi közösségeket, és közvetítik az értékeket és élményeket a nagyközönség felé.

A kecskeméti Hírös Agóra színes kavalkáddal készül az Eljött a Te időd! jelmondat jegyében. A 11 és 13 óra közötti programkínálatban szerepel kötetlen rajz-, festő- és kézműves foglalkozás gyermekek és felnőttek részére, textilszatyor-nyomtatás, időtálló vászontáska festése. A beltéri színpadon First Step Dance bemutató látható, feltöltő performance az Ifjú Morbid Színpad és a Kecskeméti Színjátszó Műhely előadásában, valamint a BarIson együttes is szórakoztatja majd a jelenlévőket.

A Hírös Agórában, valamint a hozzá tartozó ifjúsági otthonban, illetve a közösségi terekben már péntektől több program várja az érdeklődőket. Lesz például St. Martin-koncert, ásványbörze, táncszínház, sok-sok farsangi rendezvény, táncház.

A Hírös Agóra közlése szerint értékes nyeremények – koncert, színház- és mozijegyek – is várják azokat, akik ellátogatnak a Deák Ferenc térre a Kultúrházak éjjel-nappal városi rendezvényére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!