Rendezvény

2024.06.27. 08:00

Századik születésnapját ünnepli Tasskertes

Centenáriumi emlékünnepet rendeznek szombaton a kunszentmiklósi város Tasskertes fennállásának 100. évfordulója alkalmából.

Gulyás Sándor

A zenés ébresztő után bográcsozás kezdődik „Tasskertesi Mindent bele” címmel. A hivatalos megnyitót Tamási József nyugalmazott plébános, Arany-Michels Richárd református lelkész tartja. Kiállítás nyílik Kurdy János festményeiből, Bődi Szabolcs fotóiból. „Óvoda, iskola, ki a csuda jár oda” címmel kezdődik 10.15 órakor az óvodások műsora, volt tanítók, diákok visszaemlékezései. Ebéd előtt a Szappanos Lukács Népdalkör és a 3 GÁL lép színpadra, délután pedig a nonstop ének, zene, táncpódium keretében Polgár László, Tóth Péter, a Kék Hold együttes, a Deres zenekar, Banyák Gyula, Erdős Viola, Erdős Zsolt, a Levendula AMI táncosai műsorát hallgathatják és csodálhatják meg az érdeklődők. A program utcabállal zárul, a hangulatról a Boros-Csicsa Duó gondoskodik.

évforduló, rendezvény, Tasskertes, koncert
Fotó: shutterstock.com / illusztráció


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában