Baon podcast

2024.06.16. 11:39

Nyolcévesen már kétszeres világbajnok hiphoptáncos – podcast

A kecskeméti TST tánciskola világbajnoki sikereiről és élményeiről mesélt Váczi Niki, a tánciskola vezetője és a 8 éves, kétszeres világbajnok Duka Viktória a Rádió1 Gong Téma műsorában.

Sebestyén Hajnalka

A kecskeméti TST tánciskola hazai és nemzetközi sikereiről folyamatosan beszámolunk hírportálunkon. 

Váczi Niki és Duka Viki
Forrás: Rádió 1 Gong

Így a legutóbbi szenzációs eredményükről is, miszerint május végén ismét világbajnoki aranyéremmel tértek haza a Horvátországban megrendezett hip-hop világbajnokságról. A 8 éves Duka Viktória nemcsak aranyérmet kapott a nyakába, de még a többezer hip-hop induló közül a legjobb női táncosnak járó különdíjat is átvehette. 

A rádiós interjúban Viki több érdekességet is elárult magáról, többek között arról, mire költi az 500 eurós nyereményét. A Refiben tanul, ennek kapcsán mesélt még a tanulás és a tánc összehangolásáról és arról is, miként ragadta magával a hiphop tánc. 

Váczi Niki pedig szólt a kvalifikációs versenyekről, a világbajnokság élményeiről és a további terveikről. Szó esett a New Generation formációról is, melynek tagja Duka Viki, és szintén kiválóan szerepeltek a világbajnokságon. 

További részletekért hallgassa meg a beszélgetést!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában