Baon podcast

2024.05.23. 15:28

Környezetvédelemre törekszik a kecskeméti Termostar – podcast

Április 26-án rendezték meg Kecskeméten, a Hírös Agórában a távhőszolgáltatás napját a Kecskeméti Termostar Hőszolgáltató Kft. Szervezésében. Ennek apropóján többek között Szamler László önkormányzati képviselő is felszólalt, akinek a környezetvédelem kiemelt fontosságú. A beszédek visszahallgathatók a Hír FM adásából.

Orosz Fanni Flóra

Az önkormányzati képviselő büszkén emelte ki, hogy az elmúlt szezonban üzemszerűen működött és jelesre vizsgázott az a biomassza fűtőmű, amit 2023 decemberében adtak át. A fűtőmű nagy környezetvédelmi jelentőséggel bír, mely szempont Szamler László számára kiemelt jelentőségű.  

Termostar, távhő, biomassza
Környezetvédelemre törekszik a kecskeméti Termostar 
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A konferencián előadást tartott Horváth Attila, Kecskeméti Termostar Hőszolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója is, aki a megújulóenergia-alapú kecskeméti távhőszolgáltatásról mesélt. Az elmúlt időszak energiagazdasági folyamatai ismét ráirányították a figyelmet az ellátásbiztonság fontosságára.

További részletek és érdekességek derülnek ki a távhőszolgáltatás napján megtartott konferencia előadásairól az alábbi felvételen: 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában