Ünnepi műsor

2024.05.21. 12:36

Negyvenéves fennállását ünnepelte a kecskeméti Bocskai Utcai Óvoda – videóval

Negyvenéves lett a Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskola és Óvoda Bocskai utcai tagintézménye, melynek a napokban ünnepelték születésnapját, ahol jelen voltak régi óvodások, immár mint szülők, és az óvoda sok éven át dolgozó régi kollégái is.

Horváth Péter

Bibokné Katona Judit tagintézmény-vezető köszöntőjében röviden áttekintette az intézmény történetének elmúlt négy évtizedét. Elmondta, hogy sok változáson ment keresztül az óvoda ez idő alatt. 2007-ben történt az egyik nagy változás az óvoda életében, amikor összekapcsolták a Petőfi Iskolával. De voltak a Kecskeméti Főiskola Gyakorlója, majd több egyetemé is. Mint fogalmazott, volt, hogy úgy érezték, kicsit magunkra maradtak. Rövid ideig református fenntartás alatt is működtek, majd ismét átalakultak. 2021-ben a Kalocsa-Kecskeméti főegyházmegye vette szárnyai alá az intézményt, és egy izgalmas utazás vette kezdetét, melyben érzik a feléjük áradó gondoskodást, és az elismerést.

ünnepség, óvoda, születésnap
Születésnapot ünnepeltek az intézményben
Fotó: Horváth Péter

Bibokné Katona Judit köszöntötte az óvoda több jelenlévő korábbi vezetőjét, Igó Elekné Riát, nénit, az őt követő Kemény Gáborné Évát és Ráczné Oláh Editet. Külön köszönetet mondott a korábbi pedagógusoknak, dolgozóknak, akik munkája, elkötelezettsége és szeretete megalapozta azt az örökséget, amelyre ma építkeznek

Dr. Szabó Ildikó intézményvezető nyitotta meg köszöntőjével az ünnepséget, majd egykori óvodásuk, Kántor Viola, a Kodály Iskola diákja zongorajátéka következett. Ezután az óvodások adtak ünnepi műsort. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában