Rumi László

2024.04.26. 16:00

Régi-új igazgató a kalocsai Szociális Központ élén

A városi önkormányzat csütörtökön megtartott ülésén a Kalocsa Város Önkormányzat Szociális Központ intézményvezetői álláshelyére kiírt pályázatot bírálták el.

Zsiga Ferenc

Amint arról dr. Filvig Géza polgármester beszámolt, a pályázati határidő lejártáig az önkormányzathoz egy pályázat, a jelenlegi vezetőé érkezett be. Mint elhangzott, a szigorú feltételek mellett kiírt pályázat elbírálására létrehozott bizottság Rumi Lászlót március 21-én hallgatta meg, a felkért szakértő a pályázatot írásban értékelte. 

Rumi László, igazgató, ülés
Rumi László
Fotó: Zsiga Ferenc

A polgármester felkérésére a szakértő és a pályázatelbíráló bizottság egyöntetű támogató véleményét Pécsi Vivien képviselő, a Szociális és Kulturális Bizottság elnöke ismertette. Miután az érintett nem kívánt szóbeli kiegészítést tenni, a szavazás következett, amelynek eredményeként – valamennyi jelenlévő képviselő bizalmát élvezve – a 2024. május 1.–2029. április 30-ig, tehát újabb öt évre a testület a Szociális Központ intézményvezetői beosztásának ellátásával Rumi Lászlót bízta meg.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában