Tájékoztató

2024.03.25. 18:00

Szeptembertől új minibölcsőde nyílik Ladánybenén

Az önkormányzat a Terület- és Települési Operatív Program Plusz keretéből 232 millió forintos vissza nem térítendő támogatást nyert minibölcsőde építésére. A kivitelezési munkálatok 2023 júniusában kezdődtek. A beruházás megvalósítása jelenleg a vége felé közeledik.

Lizik-Varga Katalin

A tervek szerint a bölcsőde 2024. szeptember 1. napjától fogad majd gyermekeket.

Ladánybene, minibölcsőde, TOP Plusz
Szeptembertől új minibölcsőde nyílik Ladánybenén
Fotó: Selypes Izabella

A település vezetése fontosnak tartja, hogy mind a szülők, mind pedig azok, akik a minibölcsődében szeretnének dolgozni időben korrekt, teljes körű információval rendelkezzenek a bölcsődei felvételről, és lehetőségekről, ezért az elmúlt hét végén tájékoztatót tartottak, melyen minden érdeklődő feltehette kérdéseit.

A helyi művelődési ház épületében megtartott tájékoztatón szinte minden érintett szülő és az intézményben dolgozni szándékozó munkavállaló részt vett.

tájékoztatóról fotó
Tájékoztatót tartottak az új minibölcsőde indulása előtt 
Fotó: Selypes Izabella

Kardos Attila, a település polgármestere bevezetőjében hangsúlyozta: a rövidesen megnyíló 2 csoportos minibölcsőde működésében az önkormányzat szerepe abban áll, hogy a modern, gyermekbarát környezetben biztosítsuk a szakmai hátteret a gyermekek képességeinek kibontakoztatásához, a családok támogatásához.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában