Pályázat

2024.03.23. 12:46

Köztéri mosdó épül Szalkszentmártonon

A közösségi célú tevékenységekhez szükséges infrastruktúra erősítése szükségszerű, azonban Szalkszentmárton településközpontjának fejlesztése a műemléki környezet miatt gondos tervezést igényel. 

Gulyás Sándor

Mind az idelátogatók, mind az itt élő rendezvényre látogatók számára fontos, hogy kiépült és üzemelő egységek álljanak rendelkezésre. Ennek jegyében nyújtotta be az önkormányzat Magyarország kormányának felhívására pályázatát a vármegyei Terület-és Településfejlesztési Operatív Program Plusz Élhető Települések programjára és nyert 32 millió forintos támogatást a község. A szerződéskötést követően a kiviteli tervek várhatóan a nyár folyamán el fognak készülni. A közművek bekötése hosszabb időt vesz igénybe, de az önkormányzat bízik abban, hogy mielőbb a megvalósult beruházásai között szerepel a köztéri mosdó létesítése – tájékoztatta hírportálunkat Gulyásné Horváth Tünde polgármester. 

mosdó pályázat, beruházás
Köztéri mosdó épül Szalkszentmártonon
Forrás: shutterstock.com / illusztráció


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában