Kecskemét

2023.12.19. 18:45

Egy gyönyörű előadással koronázta meg az idei esztendőt a Fantasy Dance Company – galériával

Tanítványai több hetes kitartó próba után vitték színre nagy sikerrel a Karácsonyi ének előadásukat. A részletekről a tánciskola adott számot.

Sebestyén Hajnalka

Az egyesület összes növendéke színpadra lépett földön és levegőben egyaránt.

Fotó: Beküldött fotó

Tánc- és légtorna-bemutatóval zárta az idei évet a kecskeméti Fantasy Dance Company Tánc-Sport és Légtornász Egyesület. Víg Karácsony címmel, kétszer is telt házas nézőközönség előtt a Hírös Agórában mutatták be legújabb táncszínházi előadásukat, melyet Charles Dickens Karácsonyi ének című regénye alapján készült.

Az egyesület összes növendéke színpadra lépett földön és levegőben egyaránt. A tánciskola vezetői, Darányi-Farkas Vera és Darányi Attila számára ez egy igazán különleges előadás volt, mivel közel ötéves működésük során, most először nem léptek színpadra a növendékeik mellett, csupán a háttérből irányították az előadást. Egyrészt azért, mert januárra várják második gyermekük érkezését, másrészről pedig a különleges légtornász produkciókat irányító reptető csörlő kezelése miatt, melyeket Attila vezérelt mindkét előadás során.

Ennek ellenére az október óta tartó kitartó felkészülésnek köszönhetően a növendékek tökéletes teljesítményt nyújtottak mindkét előadás során, amely büszkeséggel tölti el edzőiket.

A karácsonyi pihenő után, a januári újrakezdést követően izgalmas félév vár rájuk, ugyanis elindul a versenyszezonra való felkészülés, mellyel párhuzamosan készülnek a júniusi  ötéves gálaműsorukra és az első nagyszabású légtornász gálájukra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában