Örömszerzés

2023.12.20. 10:06

A helvéciai polgármester ajándékokkal lepte meg az időseket – galériával

Balogh Károly, Helvécia polgármestere ezekben a napokban is járta a települést, hogy ajándékot vigyen karácsonyra az időseknek.

Sebestyén Hajnalka

Személyesen házhoz vitte a csomagokat Balogh Károly polgármester

Fotó: Sebestyén Hajnalka

Helvécia nagyközség önkormányzata még karácsony előtt eljuttatta ajándékát a településen élő 70 év feletti lakosoknak. A tartós élelmiszer csomagokat a tanyagondnokok vitték ki házhoz, tolmácsolva az önkormányzat jókívánságait. 

Az önkormányzati csomagon túl a gazdakör jóvoltából plusz ajándékot is kapott jó néhány idős. Ezen csomagokból még kedden is vitt ki személyesen házhoz Balogh Károly polgármester, aki egyben a helyi gazdakör elnöke. Az ajándékok átadásán részt vett Kósa István tanyagondnok. A polgármester korábban Kecskeméten is felkeresett olyan idős lakosokat egy-egy ajándékcsomag kíséretében, akik korábban hosszú időn át Helvécián éltek. 

A gazdaköri csomagban lévő termékeket vállalkozók, helyi gazdák ajánlották fel: a burgonyát a Göbölyös család, azaz a Gömbi Burgonya, a vöröshagymát Lesi Csaba és családja, míg a lisztet a Nemzeti Agrárkamara biztosította a gazdakörnek. 

 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában