Fórum

2023.11.07. 07:00

Katolikus találkozót tartanak fiataloknak Kiskunhalason

A Kalocsa Kecskeméti Főegyházmegye Ifjúsági Bizottsága találkozóra hívja a katolikus fiatalokat 2023. november 25-én, szombaton 13 órától Kiskunhalasra a Szent József Katolikus Általános Iskolába.

Pozsgai Ákos

Forrás: shutterstock.com/illusztráció

Az esemény mottója: „Mária felkelt, és sietve útnak indult”. Ehhez kapcsolódóan tartanak előadást és fórumbeszélgetést, amely lehetőséget biztosít arra, hogy elmélkedjenek a résztvevők azon, hogy Isten mire hívja őket, milyen különböző utakon indulhatnak el és haladhatnak az Ő követésében. 

A találkozón az ismerkedős, közösségépítő játékok mellett előadás tart Seffer Attila atya, majd a fórumbeszélgetésen a különböző hivatásokról az Egyházban címmel Bódog-Mester Dóra, Bódog Balázs, Szabó Dániel SchP atya és Tompa Szabolcs atya beszélget. A találkozón élménybeszámoló hangzik majd el a Lisszabonban megrendezett Ifjúsági Világtalálkozóról, valamint Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek is szentmisét tart.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában