Asztalitenisz

2023.10.24. 19:04

Újra megrendezi az Éjszakai forgatagot a Spartacus Kecskeméten

Ismét megrendezi az Éjszakai forgatag elnevezésű sportbajnokságot a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér október 27-én, pénteken 19 órától a Széchenyi sétány 11. szám alatti asztalitenisz csarnokban − közölték a szervezők.

Horváth Péter

Asztalteniszben is megmérettethetik magukat az érdeklődők

Forrás: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér / archív-felvétel

A Spartacus évtizedes hagyományokkal rendelkező asztalitenisz-egyesület, mely felismerve Kecskemét város igényeit, kikapcsolódást nyújt a lakosság illetve a fiatalok számára. A sportkör 2007 óta tagja a Magyarországi Éjféli Sportbajnokság Egyesületének, azóta minden hónapban rendez Éjszakai Forgatagot, ahol a kultúra, a bűnmegelőzés és a sport együtt jelenik meg.

Az éjszaka folyamán csocsó-, darts- és asztalitenisz versenyeken indulhatnak a nevezők, melyeken kortól és nemtől függetlenül mindenki ingyen részt vehet.

A sportágak legjobbjai minden alkalommal éremdíjazásban részesülnek. A rendezvény alatt ingyenes büfét biztosítanak a szervezők a résztvevőknek.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában