Lendületben a Széchenyivárosért Egyesület

2023.07.28. 20:02

Újabb padok újultak meg Kecskeméten

Újabb padok újultak meg a Széchenyivárosban, a városrészben élők közreműködésével, a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. (KVÜ) munkatársainak köszönhetően.

Lizik-Varga Katalin

Gál Zsombor és Farkasné Szűcs Piroska

Fotó: Lendületben a Széchenyivárosért Egyesület

A Széchenyivárosban lakók nagy örömére a napokban négy padot újítottak meg a KVÜ munkatársai. A Lendületben a Széchenyivárosért Egyesület a lakossággal együttműködve kérelmezte a padok renoválását, ugyanis a lakók ismerik a legjobban a környezetüket, és éppen ezért ők látják legjobban a felmerülő problémákat is. 

Fotó:  Lendületben a Széchenyivárosért Egyesület

A munkálatok során a szakemberek az elhasznált faanyagokat lecsiszolták és újrafestették, ahol pedig szükséges volt, cserélték azokat. Természetesen olyan anyagokat használtak, melyek tartósak. 

Az itt élők számára nagyon fontos ez a fejlesztés, ugyanis szabadidejükben sokan használják, főleg ebben az évszakban ezeket a padokat. A kisgyermekes szülőktől kezdve az idősebb generációig szívesen olvasgatnak vagy pihennek ezeken a padokon az itt lakók.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában