Nosztalgia

2023.07.10. 11:28

Gyermekkori táborokra emlékeztek Solton – galériával

Régi gyermektáborok emlékeit idézték fel vasárnap a Vécsey Könyvtár parkjában, ahol hangulatos műsort adott a Vécsey Károly Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola három pedagógusa, Lobog a tábortűz címmel. A társrendező Vécsey Károly Művelődési Ház és Könyvtár dolgozói az előadáshoz kapcsolódva kiállítást is készítettek az összegyűjtött tábori anyagból.

Lencsés P. Anna

Sok érdeklődőt vonzott a program Solton

Fotó: Lencsés P. Anna

A műsor házigazdája Csepegi Zsolt tanár úr volt, aki mesélt a régi solti gyermektáborokról. Ezt színesítették klasszikus tábori dalokkal, amelyeket frissen megalakult formációként adtak elő Gyenes Éva tanárnővel és Szabó Mihály tanár úrral együtt, az elmaradhatatlan gitárkísérettel.

Az est folyamán a házigazda kérése nyomán többen is hozzászóltak a nézők közül, elmondva történeteiket, emlékeiket. A nosztalgius emlékeket felidéző hangulatos est, jól ismert tábori dalok közös éneklésével ért véget.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában