Önzetlenség

2023.07.06. 16:11

A balotai focisták jótékony akciójához csatlakozott Ádám Martin, a válogatott csatár

Jótékonysági focitornát rendez a Bács-Kiskun Vármegyei III. osztályban szereplő Balotaszállás egy súlyos beteg fiatal embernek. A tornához kapcsolódóan jótékony licitet is elindítottak, amelyen Ádám Martin válogatott mezére lehet licitálni a klub közösségi oldalán keresztül. A licit július 14-ig tart. Ádám Martin a bejegyzés alá kommentben bejelentette: amennyiért elkel a meze, akkora összeggel támogatja Bálint Mihály Martin felépülését.

Pozsgai Ákos

Ádám Martin , válogatott csatár

Fotó: Kovács Tamás / MTI / archív-felvétel

A balotaszállási focicsapat jótékonysági focival és licittel igyekszik segíteni a 21 éves Bálint Mihály Martinon, akinél márciusban diagnosztizáltak súlyos, daganatos betegséget. A nemes ügy mögé Ádám Martin, a magyar válogatott csatára is beállt, aki aláírt mezét, illetve anyagi támogatást is felajánlott.

– Sajnos ismét jótékonysági focit szervezünk. Sajnos, mert bár ne kellene, de természetesen nagyon szívesen tesszük a 21 éves Bálint Mihály Martin részére, akinek márciusban diagnosztizáltak súlyos, daganatos betegséget. Ezúton is mielőbbi, gyors felépülést kívánunk neki, kitartás Gondolkodtunk, hogyan tudnánk fellendíteni a kasszát. Sokan tudjuk, hogy a forráskúti Ádám Martin, Marco Rossi alatt válogatott játékos lett – amihez itt szeretnénk gratulálni! Kapva az alkalmon öttömösi barátunkat, Rózsa Krisztiánt kerestük fel, aki jó barátja a válogatott játékosnak. Elmondta neki, hogy mit találtunk ki, és gondolkodás nélkül bele is ment a dologba. A júniusi válogatott meccsek után, egyik válogatott mezét aláírva, felajánlotta druszájának. Amit neki személyesen megköszönni sajnos nem tudtunk, de nagyon hálásak vagyunk neki! Köszönjük szépen, Martin” – olvasható a Balotaszállás FC Facebook-oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában