Kecskemét

2023.02.22. 13:11

A Zrínyi iskola digitális eszköztárának bővítését támogatták 

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola idén is megrendezte alapítványi bálját, melynek helyszínéül a Hotel Három Gúnár és Rendezvényház szolgált. A bál és az alapítvány fő célja az iskola digitális eszköztárának bővítése volt. 

baon.hu

Svédasztalos vacsorával várták a vendégeket

Forrás: Beküldött fotó

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Szeberényi Gyula Tamás országgyűlési képviselő és Jánosi István önkormányzati képviselő is. Ők, valamint Kecskemét polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia és Király József önkormányzati képviselő értékes tombolafelajánlással járultak hozzá a rendezvény sikeréhez. Az estét Kurenkov-Dunai Melinda, a szülői szervezet elnöke nyitotta meg Hűvös Éva gondolataival, majd Tóth Lászlóné intézményvezető asszony köszöntötte a vendégeket. 

– „Látszólag olyan egyszerű dolog a gyerekekkel együtt lenni, őket a világ dolgaival megismertetni, szeretettel venni őket körül. Mégis nem minden embernek sikerül. Nehezen megtanulható az a hang, az a szó, az a tekintet, amely a gyermekben bizalmat kelt, s ezért megajándékoz engem – aki szólok hozzá – a tekintetével. Meghallgat, majd hallgat rám, s én értem; mindent megtesz gondolkodás nélkül, mert én kérem. Minden gyerek egy egyedülálló csoda, jó és kevésbé jó tulajdonságaival együtt. Segítenünk kell abban, hogy a pozitív tulajdonságainak erősítésével folyamatosan visszatérő sikerélményhez jusson.” Mindnyájunknak, tanároknak, szülőknek és nagyszülőknek az a célunk, hogy a minket körülvevő gyermekek boldogok és sikeresek legyenek – hangzott el a rendezvényen. A svédasztalos vacsora után hatalmas buli vette kezdetét. Az este jó hangulatáról Illés Tibor DJ gondoskodott a 80-as, 90-es évek retróslágereivel. Az este folyamán a jókedv csak fokozódott a meglepetésvendégek műsorával. A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház társulatának színészei, Hajdú Melinda és Aradi Imre operett- és musicalslágereket énekeltek. A bál sikeréhez hozzájárult az aktív szülői közösség, akik mind jelenlétükkel, mind támogatójegyek vásárlásával vagy értékes tombolafelajánlásaikkal segítették a bál céljának elérését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában