Múltidézés

2022.12.22. 16:27

Márciusban ezeket a cikkekeinket olvasták a legtöbben

Mutatjuk, mely cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink 2022 márciusában.

baon.hu

Márciusban egy autó kerítésnek csapódott Tiszakécskén

Fotó: Donka Ferenc

Egy súlyos baleset lett a legolvasottabb hírünk márciusban, amiben arról számoltunk be, hogy egy motoros nő súlyosan megsérült, amikor egy traktor oldalának csapódott Kiskunfélegyháza határában.

Sok olvasónk volt kíváncsi a Bajánál március 27-én történt halálos vonatbaleset hírére, amiben közöltük, hogy egy autó a vonatnak ütközött és két ember az életét vesztette.

Lázban tartotta az olvasóinkat márciusban az a cikkünk is, amiben annak jártunk utána, mi lehetett az a nagy villanás éjszaka a kecskeméti repülőtér környékén, amit sokan láttak.

Márciusban egy másik halálos vonatbaleset is bekerült a legolvasottabb cikkeink közé. Március 18-án egy 51 éves nő életét vesztette, egy férfi pedig könnyebben megsérült, amikor gépkocsijukkal személyvonat elé hajtottak Kecskeméten, a Hetényegyházi útnál pénteken este.

Sokan elolvasták a tiszakécskei tragédiáról írt hírünket is, amiben beszámoltunk róla, hogy egy autó kerítésnek csapódott és a sofőr a helyszínen életét vesztette.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában