Elismerés

2022.12.16. 10:56

Idősekért díjat kapott Borbás Zoltánné, kiskunhalasi vezető szociális szakember

Fülöp Attila, a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkárától vethetett át Idősekért díjat Borbás Zoltánné, a Halasi Többcélú Kistérségi Társulás Szociális Szolgáltató Központ, kiskunhalasi Nyúl utcai otthonának intézmény szakmai vezetője.

Pozsgai Ákos

A képen balról: Borbás Zoltánné, a Halasi Többcélú Kistérségi Társulás Szociális Szolgáltató Központ szakmai helyettesvezetője és Fülöp Attila, a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára

Fotó: Fülöp Attila Facebook-oldala

Az Idősekért díj elismerésben idén hárman részesültek, a kitüntetéseket még november 18-án, a szociális munka napja alkalmából adta át az államtitkár a Belügyminisztériumban rendezett központi ünnepségen.

Borbás Zoltánné, a Szociális Szolgáltató Központ és jogelőd intézményei munkatársaként, majd szakmai vezetőjeként végzett színvonalas munkájáért részesült az Idősekért díjban. Több mint fél évszázada dolgozik az egészségügyben, illetve a szociális szférában, szülésznőként kezdte a halasi kórházban, majd harmincöt éve tevékenykedik közvetlen a szociális területen. A novemberi központi ünnepségen betegsége miatt nem tudta át venni a kitüntetést, amit most csütörtökön személyesen adott át részére Fülöp Attila gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár. Az elismerés átadáson jelen volt Kuris István László, Kiskunhalas alpolgármestere és Juhász György, a Halasi Többcélú Kistérségi Társulás Szociális Szolgáltató Központ vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában