Jótékonyság

2022.11.15. 11:44

Idén is szerveznek ételosztást Baján

Az előző évhez hasonlóan dr. Zöld László Csabáné, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője vezetésével idén is megtartják a jótékonysági ételosztást a Ciszterci Házban– jelentette be közösségi oldalára feltöltött videójában a képviselő.

Márton Anna

1546483745

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Több mint másfél évtizedes hagyománya van a karitatív akciónak. Korábban az Egészséges Baja Városért Közalapítvány szervezte dr. Zöld László Csabáné vezetésével. A jelenlegi városvezetés 2021-ben átszervezte a civil szervezetet, melynek következtében a kuratórium egykori tagjai egy kivétellel távoztak az alapítványtól. Kicsit másképp, de a megszokott lelkesedéssel és jó szándékkal, új civil szervezet, a Cselekvő Fiatalok Egyesületével karöltve bevonásával már a tavalyi karácsonyi időszakban is megrendezték a jótékonysági ételosztást. Idén magánszemélyek és magánvállalkozók adományának köszönhetően összesen 14 alkalommal tudják ezt megvalósítani, azonban a korábbi gyakorlattal szemben egy kis változtatás lesz: ezentúl 11 óra helyett 11.45-kor kezdődik a 200 adag étel szétosztása – közölte dr. Zöld László Csabáné. Az első ételosztást november 16-án tartják.

Az előző évhez hasonlóan dr. Zöld László Csabáné, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője vezetésével idén is megtartják a jótékonysági ételosztást a Ciszterci Házban.
Fotós: Márton Anna

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában