Útinform

2022.02.03. 07:04

Mutatjuk, hol számíthatnak közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hogy hol kell forgalomkorlátozásra számítani csütörtökön Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Fotó: Illusztráció/Máthé Zoltán / MTI

Gyorsforgalmi utak:

 

Az M5-ös autópályán,

- napközben a Budapest és Kecskemét közötti ED ellenőrző állomásokat vizsgálják felül, ezért a 23-as és 71-es km közötti szakaszon, több helyszínen is rövid ideig tartó sávzárásra kell készülnie a közlekedőknek, mindkét irányban. 

- zajvédő falat javítanak a 48-as km környezetében, Újhartyán térségében. A Röszke felé vezető oldalon a külső sávot kerítik el a forgalom elől.

Főutak:

Az 55-ös főúton, 

- a Bátai főcsatorna hídját újítják fel. A 117-es km-nél lévő híd előtt az autósokat egy helyben kiépített terelőútra irányítják. 

- a 70-es és a 94-es km közötti szakaszon, Mélykút és Baja között mozgó terelés mellett az úttartozékok karbantartását végzik. Útszűkület és helyenként félpályás lezárás nehezíti az előrejutást. 

Alsóbbrendű utak:

 

Bács-Kiskun megyében,

 - az Öregcsertő és a keceli bekötőút közötti úton az 55-ös km-nél lévő hídon félpályás korlátozás van érvényben. (5301-es út) 

- a Dunapataj és Kalocsa közötti útszakaszon burkolatfelújítás miatt időszakos forgalomkorlátozás követel figyelmet. A 15-ös km-nél lévő hídon félpályás korlátozás van érvényben. (5308-as út)

Kamion stop:

A kamiontilalom ezen a hétvégén, (február 5-6.) szombaton 22 órától vasárnap 22 óráig lesz érvényben.

(A nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább 7-es (EURO 3-as) környezetvédelmi osztály besorolású tehergépjárművekre nem vonatkozik a tilalom 2022. március 1-jéig.)

További információkat az esetleges változásokról, nem tervezett aktuális napi munkavégzésekről és korlátozásokról a honlap térképes nézetében talál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában