Galériával

2021.12.04. 14:51

Megkapták a szalagot a Kecskeméti Református Gimnázium diákjai

Öt osztály végzős diákjainak tűzték fel a szalagot a Kecskeméti Református Gimnáziumban pénteken este. Egy-egy diáknak csak két hozzátartozója lehetett jelen, a többiek viszont online végig nézhették az ünnepséget.

Szentirmay Tamás

Fotó: Szentirmay Tamás

A jeles eseményre csak azok mehettek be, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeztek. Az ünnepség a hagyományoknak megfelelően zajlott, amit Varga Nándor, az Igazgatótanács elnöke nyitott meg. Az eseményen 11. osztályosok is köszöntötték a végzősöket.

Szenes Mártonné igazgató asszony beszélt az eddigi évekről, és a még hátralévő fél esztendőről, majd az osztályfőnökök minden végzős diák mellére feltűzték a szalagot. Az osztályfőnökök az igazgató asszonytól kapták meg a kitűzőt. Minden osztály nem csak szép, de kreatív koreográfiájú táncot mutatott be, amit a diákok magas színvonalon adtak elő. A táncok végén a fiúk a lányoknak egy szál rózsával kedveskedtek, majd az osztályok megköszönték a tánctanároknak, hogy felkészítették őket az ünnepi alkalomra. A program zárásaként a tanulók felkérték szüleiket egy táncra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában