látványosság

2021.11.23. 15:09

Új attrakció készül Kecskeméten: érkezik az óriáskerék!

Egy óriáskerék érkezik Kecskemétre, amelynek az építését kedden fogják elkezdeni. Mutatjuk még, milyen programok várnak ránk az ünnepek alatt.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

Az adventi időszak méltó megünnepléséhez élményekben gazdag környezetet teremt idén is a Hírös Agóra által megrendezett Téli Fényünnep és Csodaország Kecskeméten. Az ünnepi gyertyagyújtások, a vásári finomságok, a minőségi kézműves portékák és a változatos színpadi produkciók mellé most egy igazi nagy turisztikai attrakció is társul: egy új kecskeméti látványosság, egy óriáskerék, amelyről páratlan látvány tárul majd a városlakók szeme elé.

A Deák téren is lesznek látványosságok, melynek középpontjában a Hírös Agóra pazar fényfestésben pompázó épületét láthatjuk majd, amely előtt egy jégszobrász a nézők szeme láttára fog alkotni, ezenkívül egy igazi mesebeli Mikulásház is várja majd a gyermekeket. A város karácsonyfáját pedig világító rénszarvasok fogják őrizni. A jelenleg érvényben lévő szabályozások alapján az összes látványosság védettségi igazolvány nélkül lesz látogatható.

Az ingyenes programokra mindenkit szeretettel várnak.

November 27-én az advent első gyertyagyújtása ünnepélyes esemény lesz, ekkor kapcsolják fel az ünnepi díszkivilágítást is.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában