látványosság

2021.11.23. 15:09

Új attrakció készül Kecskeméten: érkezik az óriáskerék!

Egy óriáskerék érkezik Kecskemétre, amelynek az építését kedden fogják elkezdeni. Mutatjuk még, milyen programok várnak ránk az ünnepek alatt.

baon.hu

Az adventi időszak méltó megünnepléséhez élményekben gazdag környezetet teremt idén is a Hírös Agóra által megrendezett Téli Fényünnep és Csodaország Kecskeméten. Az ünnepi gyertyagyújtások, a vásári finomságok, a minőségi kézműves portékák és a változatos színpadi produkciók mellé most egy igazi nagy turisztikai attrakció is társul: egy új kecskeméti látványosság, egy óriáskerék, amelyről páratlan látvány tárul majd a városlakók szeme elé.

A Deák téren is lesznek látványosságok, melynek középpontjában a Hírös Agóra pazar fényfestésben pompázó épületét láthatjuk majd, amely előtt egy jégszobrász a nézők szeme láttára fog alkotni, ezenkívül egy igazi mesebeli Mikulásház is várja majd a gyermekeket. A város karácsonyfáját pedig világító rénszarvasok fogják őrizni. A jelenleg érvényben lévő szabályozások alapján az összes látványosság védettségi igazolvány nélkül lesz látogatható.

Az ingyenes programokra mindenkit szeretettel várnak.

November 27-én az advent első gyertyagyújtása ünnepélyes esemény lesz, ekkor kapcsolják fel az ünnepi díszkivilágítást is.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik