ösztöndíj

2021.05.19. 06:55

Támogatják a tehetséges félegyházi diákokat

Ebben az évben is támogatja a félegy­házi és környékbeli diá­kok felsőfokú tanulmányait a Magyar Közigazgatási és Szervezetfejlesztési Kutatóintézet Alapítvány által létrehozott Gál Pál műszaki ösztöndíj, amit a Gál testvérpár alapított.

Vajda Piroska

Forrás: shutterstock.com

A pályázatra június 10-ig jelentkezhetnek a Kiskunfélegyházi járás területén élő, illetve ott tanuló, kiemelkedő teljesítményt nyújtó, továbbtanulni szándékozó középiskolások. A sikeres pályázó egy éven át minimum 60 ezer forint ösztöndíjat kap, utána pedig lehetősége nyílik szakmai karrierjét támogató megállapodás megkötésére.

Az ösztöndíjat Gál András Levente és Gál Pál Zoltán a 26 éve elhunyt édesapjuk emlékére alapította azzal a céllal, hogy felkarolják a Kiskunfélegyházán tanuló, illetve onnan származó, műszaki érdeklődésű diákokat.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni a Magyar Közigazgatási és Szervezetfejlesztési Kutatóintézet Alapítványnál lehet. Cím: 1055 Budapest, Falk Miksa u. 4. E-mail-cím: iroda@­igazgatas.hu. A pályázatokat is erre az e-mail­-címre várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában