ballószög

2021.02.12. 07:00

Több kérdésre is választ adnak a szakemberek a Házasság hete kapcsán

Ezerszer is igen! – ez a mottója a Házasság Hete 2021 című rendezvénysorozatnak, melyhez a ballószögi Faluház és Könyvtár is csatlakozott. Egyik programjuk, az online beszélgetésekből álló műsor, pénteken 18 órakor debütál az intézmény Facebook-oldalán. Ezt követően bármikor vissza­nézhető lesz.

Sebestyén Hajnalka

A Csenki család a hármas ikrekkel az interjú közben

Forrás: Petőfi Népe

Nagy Gabriella művelődésszervező elmondta: a Házasság Hete 2021 programsorozathoz kapcsolódva helyi családokkal, szakemberekkel beszélgettek a házassághoz kapcsolódó témákban, a kapcsolatokról, a családi élet kérdései­ről, örömökről, kihívásokról.

A stáb tagjai sok mindenre keresték a választ. Ízelítőül néhány: Mi a jó házasság titka? Mi az, ami évek óta visszatérést jelenthet a párunkhoz? A pörgős mindennapokban hogyan lehet a családunk számára megteremteni a minőségi időt? Milyen segítség lehet krízishelyzetekben? Melyek a nagycsaládosok kihívásai? Hogyan zajlik az élet a hármas ikrekkel? Milyen a házasulási kedv Ballószögön? Mit takar a szeretetnyelv? Mit lehet tudni az Otthon Segítünk Alapítványról?

A beszélgetőpartnerek között ott van például a Csenki család, Zoltán és Edina, valamint a 15 hónapos hármas ikrek. Rajtuk kívül megszólal még a tervek szerint Sebestyén Tünde családsegítő, Hosszú Dávidné anyakönyvvezető, a Ballószögi Polgármesteri Hivatal gazdasági vezetője, Adamek Norbert református lelkész és Adamekné Németh Zsófia, valamint Darócziné Béla Mária az Otthon Segítünk Alapítványtól.

Nagy Gabriella azt is elárulta: az online műsor mellett arra kérték a település lakosságát, hogy küldjenek üzeneteket, gondolatokat, számukra fontos idézeteket házasság, család, együttélés témakörben. Ezekből válogatást tesznek közzé majd a közösségi oldalon.

A Csenki család a hármas ikrekkel az interjú közben
Fotó: Petőfi Népe

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában