verseny

2021.02.05. 21:31

A virágos városért írtak ki pályázatot Szabadszálláson

Az önkormányzat azt szeretné elérni a pályázattal, hogy minél több közterület boruljon virágba.

Gulyás Sándor

Szabadszállás önkormányzata pályázatot írt ki a Virágos Szabadszállás cím elnyerésére.

A pályázatra április 20-ig lehet jelentkezni a polgármesteri hivatalban átvehető vagy a honlapról letölthető pályázati adatlap benyújtásával. A pályázat célja, hogy elősegítse a lakosság kezdeményezését és részvételét a környezet védelmére és szépítésére irányuló tevékenységben.

A képviselő-testület a Virágos Szabadszállásért elismerő cím alapításával kívánja méltó elismerésben részesíteni azon ingatlanok tulajdonosait (használóit, kezelőit), akik munkájukkal hozzájárultak a kulturált, környezetbarát, esztétikus településkép megjelenítéséhez, és kiemelkedő érdemeket szereztek az igényes lakókörnyezet kialakításában. A pályázatot az ingatlan tulajdonosa, a közterületet gondozó magán- és jogi személy, nem társasházi, többlakásos lakóépület esetén a tulajdonosok több mint fele által meghatalmazott személy, társasház esetén a közös képviselő nyújthatja be.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában