fő a biztonság

2020.08.08. 15:41

Elmaradnak a nagyobb bajai rendezvények

A Baja Marketing Kft. a július 30-án közzétett kormányrendelet értelmében változtat a tervezett programjaival kapcsolatban.

Márton Anna

Az augusztus 20–23-ra hirdetett Gyere ki a térre, a Bajai ­Nemzetközi Napok és Aratóünnepet, valamint a szeptember 12-re kitűzött Bácska Kincse rendezvényt a tervezett formában lemondják. Most a legfontosabb az emberek biztonsága, a járványhelyzet megfelelő kezelése, és az előírt kormányrendeletek, szabályok betartása. A kormányrendelet továbbra sem gördít akadályt a Nemzetek Tánca, a ­Városházi Esték, a Köszönjük Magyarország! ingyenes koncerteknek a Bácskai Kultúrpalotában, valamint a Sugo Strand System programjainak lebonyolításába, így ezek a rendezvények zavartalanul folynak tovább. A szeptemberben induló kultúrpalotás és városi színháztermi előadásokat megtartják, hiszen zárt nézőtéri rendezvényeket továbbra is korlátozás nélkül lehet tartani, így a színházi évadot meg tudják kezdeni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában