határozat

2020.05.27. 07:42

A bizottsági tagok díjazása megszűnt Baján

Megváltozott a felügyelőbizottságok személyi összetétele a kizárólagos önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságoknál. Erről Nyirati Klára polgármester határozatban dönthetett.

PN

A 3-3 fős testületekről a képviselő-testület decemberi ülésén egyhangúlag határozott. Ezt írta felül a lemondások után született döntés, aminek az is része, hogy a felügyelőbizottsági tagok májustól díjazás nélkül végzik ezen munkájukat, azaz képviselik a bajai önkormányzat érdekeit a társaságokban. Ezért eddig havi 30–80 ezer forint járt a tagoknak, illetve elnököknek. A Baja Marketing Kft.-nél dr. Brachinger Tamás mellé új tagként Dömény János és Zsilinszky Bianka került, a Baja Hangja Kft.-ben Marton Péter Kajtár Józseffel és Lovretity Zoltánnal alkotja az bizottságot. A Bajai Kommunális és Szolgáltató Nkft.-ben dr. Cseh Bélához Bartos Nándor és Horváth Roland csatlakozik, a Bajai Temetkezési Kft.-ben dr. Zöld László Csabáné Teket Melindával és Béniné Kozsdi Annával dolgozik a jövőben. A Baja Vagyon Zrt.-nél Balogh Zoltán és Csontos Csaba mellé új tagként Széll Péter került be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában