Kecskemét

2019.10.11. 20:58

Egyre népszerűbbek a hordozók

A Makacs klub programjával zárult pénteken az idei Hordozóhét Kecskeméten.

Sebestyén Hajnalka

A hordozóeszközöket népszerűsítő egyhetes rendezvénysorozat ezúttal is nagyon sok édesanyát és várandóst szólított meg. Az előadások és programok rámutattak a különböző hordozóeszközök pozitívumaira, és hozzákapcsolódóan a kötődő nevelésről is sokat hallhattak a résztvevők.

A rendezvénysorozat zárásaként tartották meg pénteken a Makacs klubot a Szentcsalád plébánián, ahol az érdeklődők ismét kipróbálhatták a hordozóeszközöket és előadást hallgathattak meg a kötődés pszichológiája címmel Mészáros Melinda tolmácsolásában. Az előadó kétlaki, Hollandiában és Magyarországon is él, így jó rálátása van a két nemzet anyáinak a szokásaira. Mesélt a kötődés fontosságáról, a hordozóeszközök és a kötődés közti kapcsolatról, az anyák nagyon jó ösztöneiről és a gyerekek igényeiről. Mindenkit arra biztatott, bízzon magában, bízzon az anyai ösztöneiben. A gyerekek és saját igényei alapján nevelje gyermekét, ne másokra, vagy slágerkönyvekre hallgasson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában