Kecskemét

2019.05.08. 11:51

A migráció nagy terhet ró Európára (galéria)

Dr. Zombor Gábor és dr. Salacz László országgyűlési képviselők meghívására, az európai parlamenti választási fórum keretében tartott előadást Georg Spöttle kedden Kecskeméten, a Kocsis Pál Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola dísztermében.

Horváth Péter

Fotó: Bús Csaba

A volt német terrorelhárító tiszt, ma a Nézőpont Intézet politika elemzője a legfrissebb számokon és német példákon keresztül nyújtott szakértői elemzést a migráció Európára gyakorolt hatásáról. Zombor Gábor és Salacz László köszöntőjében a májusi európai parlamenti választások fontosságáról beszélt, sorsfordítónak nevezve azt, melynek tétje, hogy Európa az európai embereké marad, vagy bevándorló kontinenssé válik. Spöttle a bevándorlás és a terrorizmus kapcsolatáról beszélt a 2015-ös párizsi merényletsorozat, a brüsszeli repülőtéren és az ansbachi zenei fesztiválon történt robbantás példáján keresztül. Elmondta, hogy a bevándorlók részére Németország által válogatás nélkül osztogatott szociális segélyek mágnesként vonzzák a migránsokat Európába. Beszélt a fanatizált generációk problémájáról, melynek muszlim szalfista-wahabista közegből bekerülő fiataljai rettegésben tartják a német iskolatársaikat keresztény vagy zsidó vallásuk miatt. Georg Spöttle elmondta, hogy három év alatt a 65 terrortámadás, 351 halálos áldozatot szedett és 2505 terroristát fogtak el az EU területén. Kitért a nőket érő inzultusokra, melyeket az iszlám társadalmak patriarchális közegében szocializálódott migránsai követnek el. Németországban egy év alatt 2574 nemi erőszakot követtek el a migránsok. Georg Spöttle szerint az ENSZ és Brüsszel az olcsó munkaerő reményében meghívta Afrikát, az 1,2 milliárd lélekszámú kontinens fele készül Európába. Németország alvilágát arab klánok uralják és a többnejűségből fakadó nagy születésszám okán nincs elég óvoda és iskola. A migráció hatalmas terheket rak Európára, a migránsok eltartása 990 milliárd euróba fog kerülni. Spöttle szerint mindezek miatt Németország kezd megszűnni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában