Kecskemét

2018.07.20. 17:06

A MiG-ek érkezésére emlékeznek

MiG-29-es elfogó-vadászgépek Magyarországra érkezésének negyedszázados évfordulója alkalmából avatnak emléktáblát a típus tisztelői július 28-án 11 órai kezdettel az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison.

Galambos Sándor

Szomorú kerítés

A vendéglátó alakulat, az MH. Légijármű Javítóüzem, a Puma Repülőszázad, a Dongó Repülés-Hagyományőrző Alapítvány, az 59. Szentgyörgyi ­Dezső Virtuális Repülőbázis, a JETfly.hu és Az Ég Katonái Hagyományőrző Egyesület közös rendezvényének résztvevői megemlékeznek Rácz Zsolt alezredes, 17-es oldalszámú MiG-29-essel bekövetkezett tragikus halálának 20. évfordulójáról is.

A rendezvény nyílt, a repülőbázisra 10 órától azonban kizárólag az előzetes regisztrációval rendelkezők léphetnek be. A személyes adatokat (név, születési hely és idő, anyja neve, személyi igazolvány száma, lakcím) legkésőbb július 22-ig kell eljuttatni az [email protected], vagy az [email protected] e-mail-címekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában