baleset

2018.01.19. 17:17

Baleset történt a megyehatáron Csólyospálosnál

Egy 35 év körül nő sérült meg péntek délután Csólyospálos közelében a Bács és Csongrád megyei határon, amikor Opel személyautójával kisodródott egy balra ívelő kanyarban.

Pozsgai Ákos

Kistelekről és Kiskunhalasról is riasztották a tűzoltókat, valamint a kiskunmajsai mentők vonultak a baleset helyszínére, amely alig néhány méterre történt a megyehatártól. Csongrád megye, Forráskút felöl érkezett az Opel, amikor a balra ívelő kanyart valamiért nem tudta bevenni és a jármű lesodródott a jobb oldali padkára, majd az út menti bokros területen állt meg. Leszakadt a jármű első lökhárítója, az első kerekei kidurrantak és több kisebb fát is ködöntött az autó. Információink szerint a gépkocsit egy csólyospálosi nő vezette, akit a majsai mentők könnyebb sérülésekkel szállítottak a kiskunhalasi kórházba.

Ugyanebben az időben, Tázlár központjában is összeütközött két személyautó. A megyei főkapitányság sajtószolgálatától kapott információk szerint a balesetben senki nem sérült meg, csak anyagi kár keletkezett, rendőri intézkedésre nem volt szükség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában