Bűnügy

2024.07.10. 07:57

Hajformázót és szeszes italt is lopott a tiszacsegei lakos

A kiskőrösi nyomozók vádemelést javasolnak a visszatérő tolvaj ellen.

Baon.hu

Az egyik áruházból érkezett feljelentés a Kiskőrösi Rendőrkapitányságra 2024 áprilisában, mivel az üzletből néhány nap alatt több hajformázó és szeszes italok tűntek el. Egy ismeretlen három szépészeti terméket úgy tulajdonított el február első hetében, hogy szétszakította a csomagolásukat, és azt a többi termék közé rejtette, míg a portékát bedugta a ruházatába.

lopás, Kiskőrös,
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Néhány nappal később ugyaninnen két üveg whiskyt lovasított meg. A palackokról leszakította az áruvédelmi eszközt, amit visszatett a polcra, a szeszes italt pedig elrejtette a kabátjában.

A rendőrök a tanúvallomások és a biztonsági kamerák segítségével azonosították a feltételezett tettest, akit folytatólagosan elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgattak. A 30 éves tiszacsegei lakos ügyében a vizsgálati osztály munkatársai vádemelést javasolnak, ezért az iratokat átadták az ügyészségnek – írja a police.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!