Katasztrófavédelem

2024.06.19. 11:04

Gabonatábla és száraz növényzet is lángra kapott kedden Bács-Kiskunban

Kedden a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 1 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő bejelentés érkezett.

Baon.hu

Gabonatábla égett egy hektáron kedden délelőtt Homorúd külterületén. A tüzet a helyszínen tartózkodók kezdték oltani. Végül a nagybaracskai hivatásos tűzoltók vízsugár és kéziszerszámok segítségével fojtották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt írja a katasztrófavédelem.

tűzeset, Bács-Kiskun, katasztrófavédelem
A katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 1 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.
Fotó: Shutterstock

Egy pótkocsi és a körülötte lévő száraz növényzet égett kedden délelőtt Tiszakécske külterületén. A tiszakécskei önkormányzati tűzoltók a tüzet vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották.

Kedden még egy esetben riasztották a tűzoltókat száraz növényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket kidőlt fa eltávolításához.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!