Katasztrófavédelem

2024.06.28. 20:36

Két autó karambolozott Tompán – galériával, frissítve

A Kossuth Lajos utcában volt szükség tűzoltói beavatkozásra.

Baon.hu

Frissítve (21:40)

Egy osztrák rendszámú személyautó érkezett a Deák utcáról a Kossuth utcai kereszteződéshez, ahol a sofőr nem adta meg az elsőbbséget a tőle balról ékező autónak és összeütköztek. Az ütközés erejétől a szerb rendszámú autó a Tompai Gyűjtemények Háza falának csapódott, és a járdán állt meg. Úgy tudjuk, hogy a járműben egy kisgyermekes család utazott. A vétlen személyautó a csattanás után az árokba sodródott. Információink szerint a sérültek ebben a járműben utaztak, akiket a mentők helyszíni ellátás után a kiskunhalasi kórház sürgősségi osztályára szállítottak. Úgy tudjuk, a vétkes sofőr elmondása szerint a GPS-t nézte, és az vonta el a figyelmét.

Tompa, baleset, katasztrófavédelem
Két autó karambolozott Tompán
Fotó: Pozsgai Ákos

Egy évvel ezelőtt ugyanebben a kereszteződésben történt egy hasonló baleset, ahol szintén a Deák utca felől érkező holland rendszámú autó hajtott ki úgy, hogy nem adta meg az elsőbbséget a másik autónak. 

Korábban írtuk:

Összeütközött két személyautó Tompán, a Kossuth Lajos utcában, a Deák utca közelében. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A társhatóságok is a helyszínen dolgoznak. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani – írja a katasztrófavédelem.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!