Katasztrófavédelem

2024.03.11. 10:30

Teherautó és személyautó is árokba csúszott hétvégén Bács-Kiskunban

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 6 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Árokba sodródott egy személyautó vasárnap délelőtt az 53-as főúton, Tompa közelében. A műszaki mentést végző kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és az árokból kivontatták, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők megfigyelésre két embert kórházba szállítottak.

tűzoltó, katasztrófavédelem, baleset
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Két személyautó ütközött össze vasárnap délelőtt, Pálmonostora közelében. Az ütközés következtében az egyik jármű egy ingatlan kerítésének csapódott. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók az autókat áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők egy embert szállítottak kórházba – írja a katasztrófavédelem.

Egy teherautó árokba csúszott vasárnap délelőtt Kiskunfélegyházán, a Csongrádi úton. A forgalmat akadályozó járművet a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók drótkötél segítségével kivontatták. Személyi sérülés nem történt.

Egy használaton kívüli épületben összehordott újságpapír égett vasárnap délután Jánoshalmán, a Zenész soron. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók a tüzet eloltották.

Lakóingatlan pincéjében, csőtörés miatt nagy mennyiségű víz gyűlt össze hétfőn hajnalban Kalocsán, a Vörösmarty Mihály utcában. A kalocsai hivatásos tűzoltók a vizet két szivattyú segítségével távolították el.

Vasárnap még egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és két esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!