Tűzeset

2024.01.08. 21:35

Egy műhely kapott lángra Kiskunhalas külterületén, több robbanás is történt – videóval, frissítve

A tűzoltók a Felsőöregszőlőkben, a kertváros közelében oltják a lángokat. A környéken lakók az ég felé törő, hatalmas lángcsóváról és erős detonációról számoltak be.

Baon.hu

Teljes terjedelmében égett a mintegy hatvan négyzetméter alapterületű épület

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (22:40):

Eloltották annak a tűznek a lángjait, amely Kiskunhalas külterületén, a Felsőöregszőlőkben keletkezett. Az épületben egyebek közt gáz- és hegesztőpalackokat, hígítót, valamint értékes elektromos berendezéseket, szerszámokat is tároltak. A lángokat a kiskunhalasi és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók fékezték meg – írja a katasztrófavédelem.

Frissítve (22:23):

Helyszíni információink szerint a tűzoltók több tűzveszélyes palackot is vízsugárral hűtenek, és hőkamerával vizsgálnak át. A mentők is a helyszínen vannak, arról nincs információnk hogy van-e személyi sérültje a tűzesetnek. 

Fotó: Pozsgai Ákos

Korábban írtuk:

Kigyulladt egy műhely Kiskunhalas külterületén, a Felsőöregszőlőkben. Teljes terjedelmében ég a mintegy hatvan négyzetméter alapterületű épület, amelyben gáz- és hegesztőpalackokat is tároltak. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók öt vízsugárral oltják a lángokat. Három robbanás is történt a helyszínen, ahova Kiskunmajsáról is elindult egy hivatásos raj – írja a katasztrófavédelem.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában