Baleset

2023.12.21. 09:32

Az egyik autó vétlen vezetője, egy ötven év körüli nő halt meg a sükösdi balesetben – galériával, frissítve

Három személyautó ütközött az 51-es úton, Sükösd közelében, csütörtök délelőtt. A balesetben egy nő a helyszínen életét vesztette. Egy embert életveszélyes, egy másikat súlyos sérüléssel szállították mentőhelikopterekkel kórházba, a balesetnek volt még egy könnyebb sérültje is.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (15:34)

A tragikus kimenetelű közlekedési baleset Sükösd közelében, a 146-os kilométerszelvényben, egy kanyarban történt, ahol helyszíni információink szerint egy Dusnok felül érkező személyautó előbb az útpadkára hajtott, majd a szemközti sávba sodródott és a szemből érkező autóval frontálisan ütközött, majd a mögötte érkező személyautó is beléjük csapódott. A helyszínre két mentőhelikoptert, négy mentőautót és három tűzoltóautót riasztottak, a rendőrség a mentés miatt teljes szélességében lezárta az utat.

Az ütközés erejétől az egyik vétlen autós járművéből a motor is kirepült, majd autójával az út széli szántóra sodródott. A gépkocsit vezető ötven év körüli nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Dusnok felől érkező autó vezetője, aki feltehetően a baleset okozója volt, életveszélyes sérüléseket szenvedett, és súlyosan megsérült a harmadikként beléjük csapódó autó vezetője is. Úgy tudjuk, hogy egyiküket a kecskeméti, másikukat a pécsi kórházba szállították mentőhelikopterrel. A balesetnek volt egy könnyebb sérültje is, őt mentőautóval vitték kórházba.      

A baleset helyszínén hatalmas területen szóródtak szét az összetört járművek alkatrészei, a helyszínelés és a műszaki mentés miatt több órára teljes szélességében lezárta a rendőrség az 51-es főút érintett szakaszát, a környező mellékutakra terelték a forgalmat. A baleset pontos körülményeit a Bajai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Frissítés (10:50)

Helyszíni információnk szerint a balesetben egy ember életét vesztette. 

Korábban írtuk:

Összeütközött három személyautó az 51-es főút 146-os kilométerénél, a Bács-Kiskun vármegyei Sükösd közelében csütörtök délelőtt. Két járműbe összesen három ember szorult be, őket a bajai hivatásos tűzoltók szabadították ki és adták át a mentőknek. A tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyek közül kettő az úttesten állt meg, egy pedig az út menti szántásban. A helyszínre mentőhelikopter érkezett. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – írja a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában